| murat sana askim maximum | |
|
+9muratbozdelisi muratzelal mystery FatMaboz mahsa_boz m-hale sweet__baby melih_crazy86 rana1991 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
rana1991 Admin
| Konu: murat sana askim maximum Perş. Ocak 31, 2008 10:10 am | |
| sana bir tek mesajim ola bilir o mesajda nedir biliyormusun? sana askim maximum bu kadar | |
|
| |
melih_crazy86 V.I.P muratci
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Perş. Ocak 31, 2008 1:24 pm | |
| - rana1991 demiş ki:
- sana bir tek mesajim ola bilir
o mesajda nedir biliyormusun? sana askim maximum bu kadar aynen | |
|
| |
sweet__baby yeni muratci
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Cuma Şub. 08, 2008 4:58 am | |
| aşığım sana murat boz yaaa çok yakışıklısın yaaaa BENİMLE EVLENİRMİSİN AŞKIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SANA TAPIYORUM YAAAA | |
|
| |
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Cuma Şub. 08, 2008 9:16 am | |
| | |
|
| |
m-hale yeni muratci
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Salı Şub. 19, 2008 4:50 am | |
| şüüşşşt ulen onu benm kadar sefemess kimse bunu kalın kafanıza sokun!! ben onu her konserlerini,her tv programlarını,her posterlerini kaçırmamısh adamınn taammm mı ?? onu ben den kimse sefemez faslaa!! elizz hariç (:p)
xdd:D hade muck yenede bb
muratttttttt BOZZZZZZZ AŞKIMM SANA AŞIĞIMM BEBEM CANOM BENM YHAAA ::BB | |
|
| |
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Perş. Şub. 21, 2008 6:16 am | |
| - m-hale demiş ki:
- şüüşşşt ulen onu benm kadar sefemess kimse bunu kalın kafanıza sokun!!
ben onu her konserlerini,her tv programlarını,her posterlerini kaçırmamısh adamınn taammm mı ?? onu ben den kimse sefemez faslaa!! elizz hariç (:p)
muratttttttt BOZZZZZZZ AŞKIMM SANA AŞIĞIMM BEBEM CANOM BENM YHAAA ::BB Burada ayıp ediosun baq...Bu özgür bir forum...Herkes sewebilir...Allalalalalalaa yaa...Kendini beğenmişlik yapma...Alallalalalallalalallalalala | |
|
| |
rana1991 Admin
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Perş. Şub. 28, 2008 7:48 am | |
| - melih_crazy86 demiş ki:
- m-hale demiş ki:
ben onu her konserlerini,her tv programlarını,her posterlerini kaçırmamısh adamınn taammm mı ?? onu ben den kimse sefemez faslaa!! elizz hariç (:p)
muratttttttt BOZZZZZZZ AŞKIMM SANA AŞIĞIMM BEBEM CANOM BENM YHAAA ::BB Burada ayıp ediosun baq...Bu özgür bir forum...Herkes sewebilir...Allalalalalalaa yaa...Kendini beğenmişlik yapma...Alallalalalallalalallalalala cok haklisin | |
|
| |
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Cuma Şub. 29, 2008 4:12 am | |
| - rana1991 demiş ki:
- melih_crazy86 demiş ki:
- m-hale demiş ki:
muratttttttt BOZZZZZZZ AŞKIMM SANA AŞIĞIMM BEBEM CANOM BENM YHAAA ::BB Burada ayıp ediosun baq...Bu özgür bir forum...Herkes sewebilir...Allalalalalalaa yaa...Kendini beğenmişlik yapma...Alallalalalallalalallalalala cok haklisin tşk. ederim bana haq verdiin için... | |
|
| |
mahsa_boz moderator
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Salı Mart 18, 2008 1:48 pm | |
| bende sizlere hak veriyorum | |
|
| |
rana1991 Admin
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Perş. Nis. 24, 2008 5:44 pm | |
| ya murat hepimizin hayran oldugu bi sanatci onun icin buraya toplandik boyle seylere gerek yok hic bi sanatcininki oyle degil bilmem ben daha cok seviyorum yok ben gereksiz seyler bunlar | |
|
| |
FatMaboz V.I.P muratci
| |
| |
mystery yeni muratci
| Konu: Geri: murat sana askim maximum C.tesi Ağus. 09, 2008 8:43 am | |
| gerçekten her yönüyle mükemmel bir insan onuu görmeyi yada konserine gitmeyi çok isterdim ama eminim bu tarafa gelirse herşekilde giderm çok tatlı ya vee süper [size=7 ] [/size] | |
|
| |
rana1991 Admin
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Perş. Ağus. 14, 2008 9:06 am | |
| cANIM SEN NERDE OTUYORSUN KI BIZ IRANDA HICCC GOREMIYORUZ YANI:( | |
|
| |
muratzelal yeni muratci
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Ptsi Eyl. 01, 2008 6:37 am | |
| asıl siz bunu kafanıza sokun o'nu kimse benden daha çok sevemez bunu anlayın ben zelal MURAT BOZ um seni çok seviyorum..... | |
|
| |
muratbozdelisi moderator
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Salı Eyl. 02, 2008 8:33 am | |
| - muratzelal demiş ki:
- asıl siz bunu kafanıza sokun o'nu kimse benden daha çok sevemez bunu anlayın ben zelal MURAT BOZ um seni çok seviyorum.....
BÖYLE YORUMLAR BIRDAHA GÖRMEK ISTEMIYORUM.YOK BEN DAHA COK SEVIYORUM.YOK BENDEN BASKASI SEVEMEZ.BIRDAHA BÖYLE SACMA YORUM YAZAN ÜYEYI 1 KEZ UYARICAZ.UYARIYI CIDDI ALMAZSA VE BIRDAHA SACMA YORUM YAZARSA,O ZAMAN O ÜYE VE O ÜYENIN MESAJI SILINECEKTIR.! | |
|
| |
kara melek yeni muratci
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Ptsi Kas. 17, 2008 7:33 am | |
| sana katılıyorum SÜPER MODERATOR...burası aşk sitesi değil..burası TÜRKİYE'NİN HATTA BİZİM İÇİN DÜNYADA BAŞARI SIRASINDA SAYILI İNSANLARDAN BİRİ OLAN MURAT BOZ '''sitesidir..onunla ilgili tüm konuları burada karşılaştırır burada haber verilir resimleri albüm ve imza vs.vs.AMA BU TÜR DAVRANIŞLAR ÇOK ZAYIFÇA HADDİNİ AŞARAK VE ÇOK TERBİYESİZCEDİR..BÖYLE YAPANLARI CEZALANDIR.. | |
|
| |
cansumb yeni muratci
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Perş. Ara. 25, 2008 6:24 am | |
| seni çok seviyorum izmitteki imza günün iptal olmaz insallah umarım güzel gecer izmitte sık sıkkonser vermeni istiyoruz | |
|
| |
yasemin ve murat yeni muratci
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Paz Ocak 31, 2010 11:02 am | |
| ya murat askım seni çokkk seviyorum ve ömrümün sonuna kadar da sevicem bi denem ya sana olan askımı nasıl anlatıcam bilmiyorum hayatım da hiç asık olmamiştim ya bu ask denilen anlatılmaz bişi herhalde ki ban sana olan askımı bile anlatamıyorum askım ya neden hiç bu siteye bakmıyor veya hiç birimize cevap yazmıyosun askım artık duyy bizi ne olur sen konser konser gezerken veya dişarlarda gezerken biz buraya bizi duy veya seni ne kadar çok sevdiğimizi sana duyurmaya çalışıyoruz ama sen bizi duymuyosun askım ya ne olursun duy bizi yalvarırım BİR TANEM HAYATIMIN ASKI HAYATIMIN TEK GERÇEĞİ HAYATIMIN TEK ANLAMISIN SEN | |
|
| |
yasemin ve murat yeni muratci
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Perş. Şub. 04, 2010 9:10 am | |
| murat askım ya seni deli gibi seviyorum ama ne olur cevap arkadaslar protesto ediyorum siz de varsanız sizde katılın bu siteyi kim açtı yaa hiç cevap vermiyosunuz ne olur cevap yazın ya ne olursunuz murat askım sen ne olur cevap ya ne olursun ben artık posterlerinle avunamıyorum ne olursun askım duy sesimiiiiiiiiiiiiiii | |
|
| |
selin1238 kidemli muratci
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Çarş. Tem. 07, 2010 10:04 am | |
| bence buradaki herkez murata aşık bunu biliyoruz burada murata aşkımızı söylüyoruz kimse tartışmasın sonuçta kimse kimseyi bilmiyor ve tanımıyor eyer kavga edicekseniz muratı düşünün onun üzülmesini istemezsiniz değil mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Salı Tem. 27, 2010 2:11 pm | |
| gitme kal be yanımda şurada baş ucumda sana kurban olurum elvede deme bana ben seni el üstünde hatta baş üstünde taşırım merak etme elveda deme bana | |
|
| |
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Çarş. Tem. 28, 2010 9:05 am | |
| murat sen lisede halk oyunları oynamışsın ve 1. olmuşsun galiba bende 5 senedir gidiyorum artvin,trabzon,van,diyarbakır oynuyoruz yarışmalarada gittim buraya resimlerimizi koyucam o zaman görürsün seni çok seviyorum ne olur konser ver ümraniyede seni 1 kere canlı canlı gördüm bir daha görmek için her gün dua ediyorum ağlıyorum ne olur ümraniyeye gel emin ol ölümünede olsa gelirim... | |
|
| |
| Konu: Geri: murat sana askim maximum Çarş. Tem. 28, 2010 9:12 am | |
| ben senin adını ela gözlüm koydum çünkü gözlerin ela ve güneşden bile daha çok parlıyor sen güneşten aydan yıldızlardan daha çok ışık saçıyorsun senin ışığına kapıldım hayatımın anlamı ne yapıyım kendime engel olamıyorum herkez seni ne kadar sevdiğimi biliyor ben bugün hastaydım arkadaşım irem bana bugün bir şaka yaptı ve murat boz geliyor die bir şaka yaptı bende oracıkta arkamı döndüm senin olmadığını görünce çok ağladım oda bir daha onn hakkında şaka yapmicam dedi ama orada keşke sen olsaydın o zaman ağlamazdım bayılırdım ama senin için deyil sana olan aşkımdan ağlardım ELA GÖZLÜM... | |
|
| |
| murat sana askim maximum | |
|